best free magento theme

Skip to Main Content »

Velkommen til fiskekortet.dk

Din kurv er tom

Garmin 1020xs kombi apparat

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Lagervarer dag til dag

Pris: 17.999,00 kr

Specialpris 14.999,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Garmin kommer med mange nyheder i 2013. En af de meget spændende er dette Garmin kombi instrument som foruden traditionelt ekkolod og kortplotter funktion også kommer med CHIRP teknologien indbygget. Det er den teknologi som ellers kun er i GSD 26 ekkolodsboksen!


Fremtidens plotter/ekkolod  • 10" SVGA-farvedisplay med knapbetjening og alfanumerisk tastatur

  • Indbygget Garmin HD-ID™ 1 kW ekkolod, CHIRP fishfinder og DownVü™ scanning med CHIRP-teknologi

  • Højfølsom intern 10 Hz GPS/GLONASS-modtager

  • Understøtter alle Garmin marineradarer

Garmin 1020xs kombi apparat

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Ekstreme ekkolodsmuligheder

Hvad gemmer sig under overfladen? GPSMAP 1020xs giver et blik under vandet, som man hidtil kun har kunnet drømme om – disse nye plottere er pakket med et væld af sofistikerede ekkolodsteknologier.

De indbyggede ekkolodsfunktioner i GPSMAP 1020xs giver dig fleksibilitet til at vælge mellem mange transducermuligheder, herunder de traditionelle med faste frekvenser, CHIRP fishfinder eller alt-i-en HD-ID/DownVü-scanningsekkolod med CHIRP-teknologi. Du kan også tilføje et GCV™ 10 black box til både DownVü- og SideVü™-scanning med CHIRP-teknologi (sælges separat).

Når GPSMAP 1020xs bruges med en kompatibel CHIRP-transducer (sælges separat), viser enheden krystalklare ekkolodsbilleder af fiskesteder, skibsvrag eller et dykkeområder. Med Garmin CHIRP får du fremragende målseparation og opløsning på alle dybder med mulighed også for at stille ind på specifikke frekvenser for at målrette søgningen til bestemte typer sportsfisk. Bundkonturer er mere synlige, selv ved høj hastighed, og signalstøj kan dæmpes på større dybder for at give en renere fortolkning af, hvad der befinder sig under overfladen, så du får sikrere navigation og bedre fiskeri.

Klassisk knapbetjening

GPSMAP 1020xs betjenes med knapper – en god løsning især i en mindre båd, der ofte sejler i søgang. Der er et alfanumerisk tastatur for hurtig indtastning af brugeroplysninger.

Plotteren kan være klassisk planmonteret, bøjlemonteret – eller for den ultimative elegance vælg den nye fladmontering, hvor plotteren ligger helt i niveau og bliver ét med skottet.

Superhurtig 10 Hz GPS/GLONASS

GPSMAP 1020xs har indbygget Garmin 10 Hz GPS/GLONASS-modtager, som opdaterer position og retning 10 gange i sekundet for en langt hurtigere og mere præcis angivelse af kurs og position end en traditionel GPS – en markant fordel, når du skal ramme et waypoint eller drejer tilbage i dit spor for at se nærmere på noget interessant.

Netværk

GPSMAP 1020xs tilbyder udvalgte netværksfunktioner, som giver dig mulighed for at dele funktioner med andre kompatible GPSMAP-enheder, eksempelvis radar, GCV 10 DownVü- og SideVü-scanningsekkolod, samt søkort og brugerdata som waypoints, ruter og spor.

GPSMAP 1020xs understøtter NMEA 2000® for nem, vandtæt tovejs-kommunikation med autopilot, motor og meget andet – mulighederne er uendelige.

Med BlueChart® Mobile app til Apple® iPad® og iPhone® kan du planlægge sejlturen hjemme i stuen og overføre ruter og waypoints til plotteren, når du kommer ned i båden, eller passagerer kan se på søkort på deres iPad, hvor båden sejler. Plotteren har to microSD™ datakortlæsere; én til søkort og én til brugerdata.

Særlige sejlfunktioner

Den seneste generation af GPSMAP har nye sejlfunktioner omfatter laylines, forbedret vindrose, linjer for kurs og kurs over grunden og felter med sande vinddata.

Yderligere information

Varenummer Garmin010-01183-00
G motion Nej
GPS antenne 10 hz - opdaterer 10 gange i sekundet
Antal waypoints 5000
Antal ruter 100
Skærm størrelse 10"
Skærm opløsning 800 x 600 px
Skærm farve Farve
Vandtæthed IPX7
Indbygget kort Globalt konturkort
Kan bruge www.fiskekortet.dk Ja
Detaljekort kan indlæses Ja
Automatisk ruteberegning (g2 vision) Ja
Garmin marinenetværk kompatibel Ja, begrænset
Radar kombatibel Ja
Understøtter Ais Ja
Understoetter DSC Ja
Ekkolods kombatibel indbygget HD-ID og CHIRP
GSD 22 kompatibel Nej
Ekkolods frekvens 50/77/200 kHz, DownVü
Video indgang Nej
Interface_indgang & udgang nmea 0183, nmea 2000, WiFi, Bluetooth
Fjernbetjening Nej
Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.