best free magento theme

Skip to Main Content »

Velkommen til fiskekortet.dk

Din kurv er tom

Garmin autopilot GHP Reactor inkl. hydraulisk pumpe 1,2 liter

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Leveringstid 1 til 3 dage

Pris: 23.200,00 kr

Specialpris 18.999,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Garmin GHP™ Reactor hydraulisk autopilot  - Ny model i 2015


Det er ikke uden grund at flere og flere vælger Garmin hydrauliske autopiloter. De kører super godt og folk er meget tilfredse med dem!  • 9-akset solid-state AHRS (Attitude Heading Reference System) tilpasser styringen til forholdene på søen

  • Minimerer headingkorrektion, ruteafvigelse, rorbevægelse og strømforbrug for maksimalt komfortabel sejlads

  • Minimal indstilling og kalibrering

  • Patenteret Shadow Drive™ tillader manuel justering af kursen på rattet uden at slå autopiloten fra.


 


Garmin inkorporerer ny teknologi, der tidligere kun var tilgængelig for kommercielle både, ind i sejlersegmentet med en komplet løsning designet til motorbåde og sejlbåde. GHP Reactor autopilotserien er det mest reaktive autopilotsystem nogensinde.


GHP Reactor autopiloter er meget alsidige. Der er funktioner til både motor- og sejlbåde integreret i alle corepacks, herunder fastholdelse af kurs, fastholdelse af vindvinkel, vending/bomning, trinvise kursskift og meget mere. Du skal blot vælge den version af autopiloten, som er kompatibel med dit styresystem.

Garmin autopilot GHP Reactor inkl. hydraulisk pumpe 1,2 liter

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

GHP Reactor autopiloter er meget alsidige. Der er funktioner til både motor- og sejlbåde integreret i alle corepacks, herunder fastholdelse af kurs, fastholdelse af vindvinkel, vending/bomning, trinvise kursskift og meget mere. Du skal blot vælge den version af autopiloten, som er kompatibel med dit styresystem.

GHP Reactor hydraulisk autopilot corepack er ideel til alle typer hydraulisk styrede motorbåde – med indenbords motorer, påhængsmotorer, sterndrives og dieselmotorer. Denne robuste enhed giver motorbådsejere mulighed for at få et brugervenligt og pålideligt autopilotsystem med perfekt integration med plotterens navigationsfunktioner. Garmin GHP Reactor kan med sit 9-aksede solid-state AHRS monteres stort set hvor som helst og i enhver retning, og kræver minimal kalibrering.

9-akset solid-state AHRS (Attitude Heading Reference System)

Med det avancerede 9-aksede solid-state AHRS kan du montere GHP Reactor stort set hvor som helst og i enhver retning. Og det nye system minimerer headingkorrektion, ruteafvigelse, rorbevægelse og strømforbrug og giver en maksimalt komfortabel sejlads for alle ombord.

Reagerer på de givne forhold

Denne fantastiske autopilot afpasser styringen efter forholdene på vandet, så du fastholder kursen så effektivt som muligt. Selv når båden vipper og ruller under barske forhold kan du stole på, at GHP Reactor autopiloten holder dig på den ønskede kurs.

Minimal startjustering og kalibrering

Alle autopiloter kræver indstilling og kalibrering. Vi ved, at du gerne bare vil af sted ud på vandet, så vi gjorde denne proces så hurtig og nem som muligt. ”The Power of Simple.”

Fuld integration med Garmin plottere

Når GHP Reactor er kombineret med en kompatibel Garmin netværksplotter, kan du have fuld kontrol fra ethvert sted på båden. Ud over at holde kursen i praktisk talt al slags vejr og vind kan systemet nemt udføre en række forudprogrammerede trolling- og søgeprocedurer. Og i kombination med en kompatibel Garmin netværksplotter og BlueChart g2 Vision®-søkort (sælges separat) kan du få funktioner som eksempelvis automatisk ruteberegning.

Bevar kontrollen med Shadow Drive teknologi

Garmins unikke patenterede Shadow Drive-teknologi giver trygheden ved at vide, at man til enhver tid kan korrigere kursen direkte på rattet uden at deaktivere autopiloten – i en udvigelse ønsker du ikke at ”slås” om styringen med autopiloten. Autopiloten overtager automatisk styringen, når du igen holder en fast kurs.

Forbind til netværksenheder

GHP Reactor autopilot betjenes ved hjælp af op til tre GHC™ betjeningsenheder. GHC kommunikerer med autopilotsystemet via dit NMEA 2000®-netværk, så kursdata fra autopiloten nemt kan deles med andre enheder. Dette giver mulighed for MARPA og kort-overlay, når der er oprettet forbindelse til en Garmin plotter. Som ekstraudstyr fås en håndholdt trådløs fjernbetjening. Eller hvad med at styre piloten med dit armbåndsur? GHC-enheden er kompatibel med quatix™, Garmins marine-GPS-navigationsur med trådløs ANT+™ teknologi.

Yderligere information

Varenummer Garmin010-00705-15-010-11098-00

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.