best free magento theme

Skip to Main Content »

Velkommen til fiskekortet.dk

Din kurv er tom

Garmin GPS 19x Antenne til nmea 2000

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Lagervarer dag til dag

Pris: 1.999,00 kr

Specialpris 1.849,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Præcis Positionering


Garmin GPS 19 x antennen opdaterer positionen 10 gange i sekundet, og giver derfor en meget mere nøjagtig visning på kortplotteren. Der er ingen forsinkelse på visningen. Når man for eksempel drejer båden følger kortplotteren med med det samme, så man ikke ricikerer at overstyre, hvis man fx. søger efter et vrag eller en position

Garmin GPS 19x Antenne til nmea 2000

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Den ekstremt nøjagtige GPS 19x NMEA 2000-positionsmodtager/antenne giver op til 10 Hz opdateringsfrekvens for position, hastighed og tidsdata. Den muliggør en meget følsom modtagelse og udvidet positionsregistrering for Garmins serie af marine-multifunktionsskærme (MFD), -instrumentskærme og -autopiloter.

Giver præcise positionsdata

Denne 32-kanals modtager har mulighed for at spore flere globale navigationssatellitsystemer, herunder GPS, GLONASS, Galileo¹ og QZSS¹. Eftersom flere satellitter er synlige, kan den tilbyde mere nøjagtige placeringer under vanskelige forhold. Med denne udvidede position, kurs- og hastighedsnøjagtighed leveres op til 10 gange oftere end med andre modtagere/antenner, og den giver således et jævnt billede af din position på plotteren/MFD ved højere hastigheder.

WAAS-kompatibel, så den kan bestemme din præcise placering inden for 3 m (9,84 ft).

 

Mærkbare fordele

Sammenlignet med enheder med langsommere opdateringshastigheder tilbyder GPS 19x en dramatisk forbedring, når den anvendes ved lave hastigheder. Positions- og ruteoplysninger fra langsommere enheder kan flimre og svinge ganske meget ved hastigheder under 1 mph (1,6 km/t). GPS 19x giver en vedvarende og jævn kurs, hvilket især er vigtigt, når man forsøger at finde et bestemt waypoint eller mærke.

GPS 19x viser desuden den sande kurs for båden helt præcist og uden hakken. Det er især tydeligt, når man kommer ud af sving. Og GPS 19x eliminerer positionsoverspring, der kan forekomme ved lave hastigheder, og når båden skal vendes i en bue.  GPS 19x bevarer en glidende positionsvisning under hele vendingen².

Bygget til alsidighed

Som en del af Garmins marineinstrumentserie er GPS 19x NMEA 2000 bygget til at kunne modstå elementerne. Denne vandtætte (IPX7) sensor kan mastmonteres eller planmonteres. Den kan også monteres på undersiden af mange glasfiberdæk, hvor den måske nemmere kan installeres.

¹Understøttet når tilgængeligt. Der kræves en softwareopdatering.

²GPSMAP 6000-serien, 7000-serien og nyere plottere er optimeret til fuld brug af 10 Hz-oplysninger fra GPS 19x.

Yderligere information

Varenummer Garmin010-01010-10

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.