best free magento theme

Skip to Main Content »

Velkommen til fiskekortet.dk

Din kurv er tom

Garmin echoMAP CHIRP 52dv, inkl. transducer, søkort, taske og transducer stang

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Lagervarer dag til dag

Pris: 10.698,00 kr

Specialpris 9.400,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Garmin echoMAP CHIRP 52dv m.m.


Dette sæt består af:


1 stk.  Garmin EchoMAP chirp 52dv


1 stk. Garmin transducer GT22


1 stk. Garmin taske til 52dv


1 stk. søkort VEU710L G2 Vision


1 stk Transducer arm på 100 cm.

 Garmin echoMAP CHIRP 52dv, inkl. transducer, søkort, taske og transducer stang

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

echoMAP 52dv har 4,3-tommers farveskærm med automatisk justering af baggrundslys. Hurtig, højfølsom 5 Hz GPS/GLONASS opdaterer position, fart og kurs fem gange i sekundet, så din bevægelse på skærmen bliver mere glidende. echoMAP 52dv kan leveres med en GT20-TM transducer til 77/200 kHz HD-ID ekkolod og Garmin DownVü™, for en nærmest fotografisk præsentation af, hvad der findes under vandet (echoMAP fås også uden transducer). Den understøtter også Minn Kota® og MotorGuide® elmotorer med integrerede transducere. Kabler monteres i holderen, så du lynhurtigt kan montere og afmontere din enhed, uden at skulle forbinde stik. Hæk- og elmotorbeslag medfølger transduceren.

Næsten fotografisk

Garmin DownVü™ scanningsekkolod giver et nærmest fotografisk billede ned til mere end 200 m under din båd.  Du kan tydeligt se strukturer, undervandsobjekter og fisk. Traditionelt Garmin HD-ID-ekkolod og DownVü scanningsekkolod er kombineret i én transducer. Der er også HD-ID-understøttelse af Minn Kota og MotorGuide elmotorer med integrerede transducere. echoMAP har mulighed for optagelse af ekkolodsbilleder, hvor ekkoerne parres med positionsdata, som gemmes til senere afspilning på computer med HomePort™ planlægningssoftware. Brug kablet til deling af brugerdata til at dele waypoints og ruter mellem flere enheder.

Kurs og position opdateret 5 gange i sekundet

echoMAP har 5 Hz Garmin GPS-antenne, som fem gange i sekundet opdaterer position, fart og kurs – det er fem gange hurtigere end en standard GPS. Det giver en væsentlig fordel, når du forsøger at navigere til et waypoint eller vender rundt i dit spor for at se nærmere på noget interessant. Desuden er præcisionen endnu bedre end normalt i kraft af kompatibiliteten med det russiske GLONASS-system. En kritisk lystfisker eller sejler vil opleve den nye GPS-modtager som en mærkbar fordel. echoMAP gemmer op til 5.000 waypoints.

Tag din echoMAP med dig

Når du er ude af vandet, er det nemt at holde din echoMAP godt beskyttet. Du behøver ikke rode med tilslutning og frakobling af kabler, fordi stikkene sidder i holderen. På den måde kan du lynhurtigt montere og afmontere din enhed, uden at skulle forbinde stik.

Kombiner med det rette kort

En markedsledende søkortplotter bør naturligvis kombineres med et markedsledende kort: BlueChart g2 Vision på havet – med blandt andet Garmins berømmede automatiske ruteberegning, 3D-præsentation og luftfotos over havne. Færdes du på søerne, må du ikke gå glip af mulighederne i Garmins unikke Topo Danmark-kort – et landskabskort med integreret dybdekort over 190 søer, kanaler og brakvandsområder. Se hvor du sejler på søernes dybdekurver og afsøg helt præcis de interessante fiskepladser.

Forbedret Auto Guidance

Du skal blot indtaste den position, du vil sejle til, så søger patenteret Garmin Auto Guidance-teknologi øjeblikkeligt i de relevante kort for at oprette en sikker rute på displayet, som hjælper dig med at undgå lave broer, lavt vand og andre kortlagte forhindringer på ruten.

Og endnu bedre har du med den udvidede Version 2.0 nu adgang til endnu flere funktioner og egenskaber. Du kan justere den beregnede Auto Guidance-sti ved at tilføje viapunkter ved stoppesteder eller landemærker langs den ønskede rute. Du kan nemt gennemse farepunkter på den beregnede rute. Og du kan tilmed aktivere en kompatibel Garmin-autopilot, så den følger Auto Guidance ruten automatisk. Andre forbedringer i 2.0 giver dig mulighed for at beregne ankomsttidspunkter ethvert sted på ruten (fremragende til timing af ankomster efter åbning af broer og andre tidskritiske hændelser). Og bedre endnu kan du nu gemme dine plottede Auto Guidance-ruter til fremtidig navigation ved at sikkerhedskopiere dem på et SD™ med din BlueChart® g2 Vision® eller Lake Vü™ HD Ultra kartografi².

Overførsel af GPX waypoints

Hvis du har waypoints, spor eller ofte benyttede ruter gemt på en anden producents GPS-produkt - eller på en håndholdt Garmin-enhed - er det nu nemmere end nogensinde at overføre disse elementer til din nye Garmin-plotter via GPX-softwareformatet, som er branchestandard. GPX er et åbent standardformat til udveksling af GPS-data på tværs af platforme og programmer. Med denne brugervenlige grænsefladeteknologi har Garmin bragt "no waypoint left behind" op på et helt nyt niveau af bekvemmelighed.

Yderligere information

Varenummer 010-01566-00
G motion Nej
GPS antenne 5 hz - opdaterer 5 gange i sekundet
Antal waypoints 5000
Antal ruter 100
Skærm størrelse 5"
Skærm opløsning 480 x 480 pixel
Skærm farve Farve
Vandtæthed IPX7
Indbygget kort Globalt konturkort
Kan bruge www.fiskekortet.dk Ja
Detaljekort kan indlæses Ja
Automatisk ruteberegning (g2 vision) Ja
Garmin marinenetværk kompatibel nej
Radar kombatibel nej
Understøtter Ais Ja
Understoetter DSC Ja
Ekkolods kombatibel indbygget CHIRP (low, mid, high), Traditional: 50/77/200 kHz, DownVü: 260/455/800 kHz
GSD 22 kompatibel Nej
Ekkolods frekvens indbygget CHIRP (low, mid, high), Traditional: 50/77/200 kHz, DownVü: 260/455/800 kHz
Video indgang Nej
Interface_indgang & udgang nmea 0183, nmea 2000
Fjernbetjening Nej
Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.