best free magento theme

Skip to Main Content »

Velkommen til fiskekortet.dk

Din kurv er tom

Garmin GPSMAP 7416xsv

Vær den første til at bedømme dette produkt

Lagerstatus: Leveringstid 1 til 3 dage

Pris: 49.999,00 kr

Specialpris 39.999,00 kr

ELLER

Hurtigt overblik

Størrelsen betyder noget!  • Skal du have en ordentlig skærm med hele 16", så er det denne 7416xsv. Det bliver ikke bedre!

 Garmin  GPSMAP 7416xsv

Dobbeltklik på ovenstående billede for at se i fuld størrelse

Zoom ud
Zoom ind

Flere visninger

Detaljer

Designet til sportsfiskere, cruisere, sejlere og kapsejlere, der kræver en høj ydeevne, brugervenlighed og funktioner til integration i en kombination af plotter/ekkolod. GPSMAP 7416xsv med 16 tommer multitouch-skærm i bredformat omfatter indbygget dobbelt CHIRP ekkolod samt CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanningsekkolod med de klareste billeder på vandet. Understøtter også 50 kHz/200 kHz, 77 kHz/200 kHz samt Minn Kota® og MotorGuide® transducere til trollingmotorer. Den indvendige 10 Hz GPS opdaterer position og retning 10 gange i sekundet.

 GPSMAP 7416xsv, der har komplette netværksfunktioner, herunder Garmin Network og NMEA 2000 (radar, autopilot, instrumenter, flere skærme, FUSION-Link, sensorer, sort boks ekkolod, digitalt skift, termiske kameraer, GRID og meget mere), tilbyder også praktisk, indbygget Wi-Fi® tilslutning.

Indbyggede, avancerede ekkolodsfunktioner

De indbyggede ekkolodsfunktioner i GPSMAP 7416xsv omfatter 1 kW dobbelt CHIRP ekkolod, den mest avancerede ekkolodsteknologi, der fås til fritidsfiskere og -sejlere. De omfatter også både CHIRP ClearVü og CHIRP SideVü scanningsekkolod, der giver næsten fotografiske ekkolodsbilleder af fisk og strukturer, der passeres under og ved siden af båden. ClearVü og SideVü giver de klareste scanningsekkolodsbilleder på vandet. 50 kHz/200 kHz, 77 kHz/200 kHz og Minn Kota og MotorGuide transducere til trollingmotorer understøttes også (transducere sælges særskilt).

Understøttelse af Garmin Marine Network og NMEA 2000

Med fuld netværkskompatibilitet kan du tilføje mere til din båd. GPSMAP 7416xsv understøtter radar, autopilot, instrumenter, flere skærme, FUSION-Link, sensorer, eksterne ekkolodsmoduler, digitalt skift, termiske kameraer, GRID™ og meget mere.

Tilføj array- eller kuppelradar

Du kan tilføje dit eget valg af Garmin marine radar, herunder vores kraftfulde xHD2 open-array-radarer eller xHD-kuppelradarer, der er en kombination af brugervenlighed og avancerede open-array-funktioner.

Netværksdeling

GPSMAP 7416xsv gør det muligt for dig at dele funktioner med andre kompatible GPSMAP-enheder, f.eks. radar, supplerende kort og brugerdata, herunder waypoints, ruter og spor. De brugerdata, der indtastes i 1 plotteren kan synkroniseres automatisk med andre plottere på et netværk.

Kurs, position opdateres 10 gange pr. sekund

Hurtig, følsom 10 Hz GPS/GLONASS opdaterer position og kurs 10 gange i sekundet, så din bevægelse på skærmen bliver mere flydende. Det giver dig mulighed for hurtigt og nemt at angive op til 5.000 nøjagtige waypoints og finde tilbage til dem.

Særlige sejlfunktioner

Understøttede funktioner til sejlads omfatter laylines, forbedret vindrose, linjer for kurs og kurs over grunden, felter med sande vinddata samt bjælke til justering af tidevand/strøm/tid. Kapsejladsfunktioner omfatter vejledning før kapsejladsen, synkroniseret timer til kapsejlads, virtuel startlinje, tid til start og layline-datafelter. Målervisninger har til formål at give vigtige og nødvendige oplysninger med et enkelt blik herunder reel og relativ vindvinkel, retning og afdrift, reel eller relativ vindhastighed, horisontale eller vertikale grafer og et datapanel med datafelter, der kan tilpasses af brugeren.

Tilføj ekstraudstyr med BlueChart g2 Vision

Med ekstraudstyretBlueChart g2 Vision® kan du tilføje en helt ny dimension af fremragende funktioner til din plotter, herunder MarinerEye-visning og FishEye-visning, der giver et 3D-perspektiv både over og under vandlinjen. Satellitbilleder og luftfotos i høj opløsning hjælper dig med at orientere dig i ukendte områder. Auto Guidance teknologien søger igennem alle relevante kort for at oprette en rute, som du rent faktisk kan følge, og som fører dig uden om forhindringer, lavt vand, bøjer og lignende.

Kompatibel med gWind transducere

gWind, gWind Wireless og gWind Race transducere har twin-fin teknologi med trebladet propel. Tilslut til NMEA 2000 og kompatible Garmin plottere via GND 10 Black Box.

FUSION-Link underholdningssystem

Få mulighed for at kontrollere alle kompatible FUSION-Link aktiverede lydsystemer direkte fra din kompatible plotters skærm.

Indbygget Wi-Fi/ANT

Indbygget Wi-Fi/ANT® til anvendelse sammen med Garmin Helm™ og BlueChart® Mobile.

Vis og kontroller din enhed fra din smartphone eller tablet

Med Garmin Helm kan du få vist og kontrollere din kompatible Garmin plotter fra en kompatibel smartphone eller tablet, samtidig med at den giver sejleren forbedret situationsbevidsthed. Skift nemt mellem stående eller liggende tilstand, så det passer til den foretrukne monteringsmåde. Ved hjælp af en iPhone® eller iPad® kan du endda optage en film af din plotterskærm og dele den med venner og familie.

Kom ombord med BlueChart Mobile

Med BlueChart Mobile 2.0, en gratis app, som kan downloades fra App Store™, kan du få pålidelige vejroplysninger, når du planlægger sejlruter på din iPad eller iPhone, og derefter overføre dem trådløst til bådens kompatible netværkstilsluttede Garmin plotter. Fortsæt med at modtage aktuelle vejroplysninger fra din mobilbaserede Apple® enhed, og stream disse data på plotterens skærm. Selv hvis du ikke har en Garmin plotter, kan du stadig få gavn af de omfattende funktioner i BlueChart Mobile på din kompatible Apple enhed.

Forbedret Auto Guidance

Du skal blot indtaste den position, du vil sejle til, så søger patenteret Garmin Auto Guidance-teknologi med det samme øjeblikkeligt i de relevante kort for at oprette en sikker rute på displayet, som hjælper dig med at undgå lave broer, lavt vand og andre kortlagte forhindringer på ruten.

Og endnu bedre har du med den udvidede Version 2.0 nu adgang til endnu flere funktioner og egenskaber. Du kan justere den beregnede Auto Guidance-sti ved at tilføje viapunkter ved stoppesteder eller landemærker langs den ønskede rute. Du kan nemt gennemse farepunkter på den beregnede rute. Og du kan tilmed aktivere en kompatibel Garmin-autopilot, så den følger Auto Guidance ruten automatisk. Andre forbedringer i 2.0 giver dig mulighed for at beregne ankomsttidspunkter ethvert sted på ruten (fremragende til timing af ankomster efter åbning af broer og andre tidskritiske hændelser). Og bedre endnu kan du nu gemme dine plottede Auto Guidance-ruter til fremtidig navigation ved at sikkerhedskopiere dem på et SD™ kort med din BlueChart® g2 Vision®.

Forenklet SOS-opkald

Denne eksklusive SOS-sikkerhedsfunktion gør det nemmere for alle - selv personer, som ikke kender til marineelektronik eller radioprotokoller - hurtigt at ringe efter kystvagten i en nødsituation. Du skal blot trykke på SOS-knappen på plotters touchscreen, så stiller den tilsluttede Garmin VHF-radio automatisk ind på kanal 16 nødfrekvensen og en liste med mulige situationer vises (brand, mand over bord osv.). Når den relevante mulighed er blevet valgt, vises et VHF-radioscript for nødopkald, som er godkendt af kystvagten, sammen med skibets aktuelle GPS-koordinater for længde/breddegrad, som kan læses op for dem, der besvarer opkaldet - så man sparer tid, undgår panik og giver de nødvendige oplysninger til redningsfolkene, så det bedst mulige udfald sikres.

Overførsel af GPX waypoints

Hvis du har waypoints, spor eller ofte benyttede ruter gemt på en anden producents GPS-produkt - eller på en håndholdt Garmin-enhed - er det nu nemmere end nogensinde at overføre disse elementer til din nye Garmin-plotter via GPX-softwareformatet, som er branchestandard. GPX er et åbent standardformat til udveksling af GPS-data på tværs af platforme og programmer. Med denne brugervenlige grænsefladeteknologi har Garmin bragt "no waypoint left behind" op på et helt nyt niveau af bekvemmelighed.

Særlige sejlfunktioner

For at give dig en konkurrencefordel ved maksimal udnyttelse af vinden har plotteren en vejledning før sejladsen, som viser en virtuel startlinje sammen med datafelter, som viser laylines, tid før start og et stopur til kapsejladsen, der kan synkroniseres med alle netværksforbundne Garmin GPS-produkter. Desuden omfatter andre understøttede sejladsfunktioner forbedret vindrose, linjer for kurs og kurs over grunden, retning og afdrift, reel eller relativ vindhastighed m.m. Du kan også bruge den indbyggede trådløse tilslutning til at få adgang til og kontrollere en række søfartsspecifikke apps via kompatible smartphones eller tablets.

Panoptix™ Down transducer

Med en Panoptix Down transducer får du tre imponerende visninger, hvor du faktisk kan se fisk og fødefisk svømme rundt under båden - i realtid. Du kan endda se fisk i vandsøjlen i 3-D, fra bunden til overfladen. Du kan ligge stille og stadig se ting i 3-D under din båd.

Yderligere information

Varenummer 010-01402-02
G motion Nej
GPS antenne 10 hz - opdaterer 10 gange i sekundet
Antal waypoints 5000
Antal ruter 100
Skærm størrelse 12" 26,2 x 16,3 cm; 30,7 cm diagonalt
Skærm opløsning 1280 x 800 pixel
Skærm farve WXGA-skærm
Vandtæthed IPX7
Indbygget kort Globalt konturkort
Kan bruge www.fiskekortet.dk Ja
Detaljekort kan indlæses Ja
Automatisk ruteberegning (g2 vision) Ja
Garmin marinenetværk kompatibel Ja
Radar kombatibel Ja
Understøtter Ais Ja
Understoetter DSC Ja
Ekkolods kombatibel indbygget HD-ID, CHIRP, downVü og SideWü
GSD 22 kompatibel Nej
Ekkolods frekvens 50/77/200 kHz, CHIRP (lav, mellem, høj), DownVü, SideVü
Video indgang 1 DVI-D udgang
Interface_indgang & udgang nmea 0183, nmea 2000, WiFi, og video ind
Fjernbetjening Nej
Der tages forbehold for fejl og ændringer i specifikationen

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.